PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PVP ve Hunter (ufak trik ve tavsiyeler)

sanaldoktor
15-04-2007, 04:08 AM
Merhaba arkadaşlar.

Dogmeat in hunter nedir yenilirmi adlı güzel çalışmasına yine onun isteği üzerine biraz pvp den bahsediğim diyorum buralarda.

İlk olarak diyeceğim şeyler benim arena-battleground ve world pvp ile ilgili tecrübelerimden aktaracaklarımdır. Yanlış ya da eksik olabilir tamamlarsanız belki de ben dahil çoğu kimsenin gözünden kaçmış ufak ama ölümcül yardımlar yapabilirsiniz....

PVP Hunter talenti ne olmalıdır?
Saolsun bulunduğum yer bana link ettirmiyor bi ağaç ama şunu söyliim.
-BM hunter en az MM kadar vurur petleride sayarsınız.
-Peti asla küçümsemeyin.
-Hayatta kalmak, daha sert vurmak ya da daha çok critlemek arasında kendinize bir yol çizin.
-PVP ayakta kalmalıdır! En kısa zamanda rakibe max zarar vermelidir. Yani PVE de boss keser gibi uzun süre asla hesaplanmaz. Bu mantıkla ben crit ve hp ye ağırlık vermiş biriyim.
-Asla alli olmadım olmam olamam içimde yok. Taurenleri değişmem belki hunter olarak tauren özellikleri zayıf kalıyor gibi olabilir ama stun ı size trap için zaman kazandırırken, +&5 health pvp de hoşunuza gidecektir. Birde büyüktür güzel gözükür karşı tarafı korkutur bu da psikolojik etki tabi Smile.

Talentlere gelelim şimdi: BM41/MM5/SUR15
-İlk olarak dayayın can a sakın hawka verim demeyin elinizden geldiği kadar olasılıklı şeylerden kaçın. Siz %5 pette de 10 can alsın hem farm hem PVP taurensenişz etti %10 can size extradan.

-Kesinlikle killcommanda verin %2 dmg + %20crit killcommand beast withinde 1200 vurur.

-Ne alaka demeyin ben bi saat pet rezlemeye uyuz oluyorum o yüzden 2 talent verim buna ama yok bana bişey olmaz derseniz hemen 3 leyin monkeyi rahatlayın melee de..

-Pet zararını %20 leyin hemen sonrasında %10 crit verin ve petin dışarda hızını arttıran talente verin pet ne kadar hızlı giderse o kadar çabuk zarar verir.

-Pet stun tabiki sonra survivalist miydi size %2 can veren 10 saniyede onu 2 leyin ve focusu ad 2 leyin. PVP hunter genelde bite+claw kullanan pet alır. Claw cd si filan olmayan focus bulunca yapan bişeydir bu yüzen petin focusu olması manası bitmeyen mage e benzer sakın es geçmeyin.

-Pet hit +%4 hit verin hem pet vursun hem siz mount kasın. Yanında 3 tane peti hızlandırana verin %60 iyi yani bm hunter peti critlemicekte kim critlicek? Burada tabi bestial wrath var yorumsuz alın hemen.

-Pet critleyince %3 dmg arttıranı alın kaçırmayın güzel güzel vurun.

-Serpent swiftness arkadaşlar bu kutsal talent MM in size vaad ettiği o kadar ap talentlerini olduğu gibi kapsıyor alın MM lere taş çıkartın.

-Veee o talent... o ki uğruna nice hunter ölmüş bi kullanan bi daha bırakamamış.. Beast Within... alın basın kırmızı olun pet birini kessin siz birini kesin.. özgürlüğü yaşayın..

SURVIVAL
-Menzili 3 leyin raptoru 2 leyin. Raptor deyip geçmeyin 1500 yiyen adam bilir bunu...

-Burada wingclip de olabilir ben uzaklaşırım diyen için ama benim ihtimalli talentlerden kaçının zihniyetimle %5 parry yi yeğelrim çünki deterence de bayağı size yardımı olur.

-%8 can alın. Taurenseniz %18 olur birazdan size bi hesap yapınca anlarsını ne demek bu. Yanına deterence i alın ve melee korkularınız son bulsun.

MARKSMAN
-%5 crit... bu ağaçta işe yarayan nadide talentlerden.. (sevmiyom MM üzerime gelmeyin Smile)

Talentler bitti biraz da strateji konuşalım.
Bir kere yeni başlayan arkadaşlar için söylim wow hayatı son lvlda başlar. Ondan önce kimse max yeteneklerini ortaya çıkaramaz, denge sağlanmaz. Ha sanki 70 de çok denge var derseniz komik oldu katılıyorum Smile.

Hunter vs Warrior:
-Uzaktaysa hemen ateş edin ya da çarchlayıp yanınıza gelince wingclip+raptor strike vurun. Panik yapmayın sizi öldüremez hemen. Wing clipi gördüğünüzde mümkünse o sırada bir snake ya da fire trap atın.

-Beast within çekim max menzile kadar koşun atlayın dönün conclusive çakın. Multi+Arcane+eğer isterseniz çok da lazım değil ya da reflexziniz iyiyse steady shot atın. Yanınıza gelince tekrar wingclip ve aynı tatik.

-Büyük ihtimalle beast within bitti ve warrior yine yanınızda. Yine panik yok hemen dondurucu trabi atın ve feign death çekin. Yere düşer düşmez uzaklaşmaya başlayın. Uygun uzaklıkta canınız azsa first aid durumunu iyiyse normal ateş edin.

-Warrior tekrar yanınıza gelince hemen pet stun başlayın rator la tekme tokan zıplkaya hoplaya saldırın. Pet stun bitince warstomp. O dabitince deterence i açın. İşler iyi gidiyorsa dmg trapi gitmiyorsa tekrar dondurucu trabi açın. Ölmüştür artık Smile.

Önemli noktalar:
-Pet stunu savaş başında uygulamaktan zarar gelmez.
-Trabi ne kadar önce atarsanız cd si olduğundan o kadar iyidir.
-Çok trapli oynayacaksanız dot lardan kaçının ki trapi bozmasın.
-FD sizi hedeften çıkartır büyük dmgden kurtardığı gibi adam bunu yiyebilirde...

HUNTER VS ROGU
-Asla başta flare atmayın. Arkanıza trap koyun bekleyin.

-İlk stunu vurduğu anda rog trabe basmamışsa hemen beast within+petstun ve koşun son menzile.

-Döndüğünüz anda marklamaya çalışın ve ateş edin. Byüyk ihtimalle vanish atacaktır hazır olun hemen flare atın zaten beastw,,thndesiniz stundan korkmayın.

-Gerisi warriorla aynı hatta daha kolay. İşler kötü giderse dondurun. Zaten warriorların yarısı kadar dayanmıyorlar.

HUNTER VS MAGE
-Valla yenilmeyin artık magelere bu talentlerle diyorum. Pet bile solalar biraz güçsüzse..

-Beast withini hemen açmayın ilk önce peti salın stun deneyin.

-Mage sizin bm olduğunu anlamasın ilk önce.. bliink lemeden önce nukeleyin.

-Blinkledikten sonra novalayınca gerçeklerle tanıştırın onu. Beastwithin çekin bir süre melee dalın raptor la 1k küsür vurun mutlu olunca wing atıp deparı basın. DÖnün vurun ne diim Smile

-Uzağa gidince tam size bişey atmayaçalışırken arada bi FD atın güzel olur. Snake trap le zaten deli edersiniz.

HUNTER VS WARLOCK
-Hemen pet stun geçikmeyin. Pet fear yerse BW ye geçin. Yok size doğru koşan cistense size fear atmasına izin verir gibi yapın. Tam fear menzilinde çelme atıp başlayın koşmaya. Arada da bi snake trap atın.

-Döndüğünüz anda FD ardından ne varsa boşaltın. BW bitmeden onu indirin iş uzamasın.

-Fear atmak için yanınıza geldiğinde melee girişin biraz zaten fazla instant büyüsü olmadığı için ve fear yemediğinizi görünce afallicaktır..

HUNTER VS DRUID ve PALA ve SHAMAN
-Eğer healerlarsa size verebileceğim tek trik druidleyken warrior gibi davranın. Deterence e güvenin.

-Zamanında petstun ölümcüldür arkadaşlar.. Canları azalıpda heal çekeceklerini düşündüğünüz anda stunu verin ve öldürün olmazsa savaş 5 dakka daha uzar..

-Eğer dmg dealer sa paladini kitelayın yani bırakın pet vursun siz kaçın dolaşın egzersiz yapın arada dönün vurun. Ama druid kokulur yani.

-Pala ya snake trap, druide donduran trap bol bol atın. Melee fazla savaşmayın ikiside vuruyo hatta druid can alıyor...

-Shamandan uzak durun yeter.. healer shaman la savaşmayın siniz bozmaya değmez..

HUNTER VS HUNTER
-Tüm cdlerinizi açın

-ASLA steady shot denemeyin yada castli herhangi birşey.

-Zamanında fd ile petden kurtulun.

-Karşınızdaki MM ise zaten korkmayın.
-----------------------

Genel PVP de önemli hususlar:

-FD zamanında yapılırsa cast bozar hatta inandırıcı olur petleri üzerinizden atar.

-Beast Within için herzaman biraz bekleyin unutmayın 18 saniye...

-Healer la için petstunınız hep kalsın.

Alıntıdır...