alien27
23-02-2008, 14:52 PM
oogle Adsense çekleri ile ilgili çok fazla problem yaşandığını gördüğümden , doğruluğundan emin olduğum bilgileri bir araya getirmeye karar verdim.
KAZANCINIZIN ONAYLANMASI
Herhangi bir ayın kazancı , bir sonraki ayın 25'i ve 29'u arasında TAMAMEN ONAYLANIR VE YOLA ÇIKAR.
Onay ile ilgili sıkça karşılaşılan problemler ve çözümleri :
1-) Ayın 25'i geldi ödeme işleme konulmadı sebebi nedir ?
Hesabınız ile ilgili ayarlar kısmında ayın 15'inden sonra değişiklik yaptıysanız ödemeleriniz bir sonraki aya aktarılabilir. Ayarlarınızı ayın15'inden önce yapmaya özen gösteriniz.
2-) Hiçbir ayar ile oynamadım ödeme işleme konulmadı sebebi nedir ?
Pin kodunuzu ayın 15'inden sonra girdiyseniz ödemeleriniz bir sonraki aya aktarılabilir.
ÇEKİN ELİNİZE GEÇMESİ
Kazancınız takip eden ayın 25'i ve 29'u arasında onaylandıktan sonra 15 gün içerisinde çekiniz elinize ulaşır.
( DHL kargo ile istiyorsanız 3-4 güniçerisinde elinizde olur )
KAZANCINIZIN ONAYLANMASI
Herhangi bir ayın kazancı , bir sonraki ayın 25'i ve 29'u arasında TAMAMEN ONAYLANIR VE YOLA ÇIKAR.
Onay ile ilgili sıkça karşılaşılan problemler ve çözümleri :
1-) Ayın 25'i geldi ödeme işleme konulmadı sebebi nedir ?
Hesabınız ile ilgili ayarlar kısmında ayın 15'inden sonra değişiklik yaptıysanız ödemeleriniz bir sonraki aya aktarılabilir. Ayarlarınızı ayın15'inden önce yapmaya özen gösteriniz.
2-) Hiçbir ayar ile oynamadım ödeme işleme konulmadı sebebi nedir ?
Pin kodunuzu ayın 15'inden sonra girdiyseniz ödemeleriniz bir sonraki aya aktarılabilir.
ÇEKİN ELİNİZE GEÇMESİ
Kazancınız takip eden ayın 25'i ve 29'u arasında onaylandıktan sonra 15 gün içerisinde çekiniz elinize ulaşır.
( DHL kargo ile istiyorsanız 3-4 güniçerisinde elinizde olur )