PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ogo Messenger

amazon
15-05-2008, 00:53 AM
syn. sensei..
bu kadar geç cvp yazdığım için üzgünüm
malum çalışan insanlarız, ve sanal ortamda insanlara laf yetiştirmek gibi bir lüksümüz her zaman olmuyor. bu gün bu lüks elime geçtiği için de ayrıca mutluluk duyuyorum
belliki yazdıklarımı iyice okumuş ve uygulamışsın. öyle ki; "bence çoooooooook gereksiz, kimse almasın" dediğin ogodan sözetmemişsin. bu da sevindirici bir durumdur benim için, ki; yazdıklarımdan kendine pay çıkarıp anafikri dışlayarak bana ne yazıkki(!) sevgili ogomdan sözetmek için bi sebep bırakmamışsın...
yanlış anlama şahsınla hiçbir sorunum yok, olamaz, olmayacakta. ortak bir konuda (ogo) senin yaptığın gibi yorumlarımı yazdım sadece ve tavsiye, nasihat, öneri, ne dersen de insan yaşamına en yararlı şeylerin başında gelen bir aktiviteyi "oku" "mazeret yaratma" gibi emir kiplerini kullanarak aslında çok faydalı bişey yaptım. tıpkı insan yaşamına en zararlı şeylerin başında gelen (sigara, uyuşturucu vb...) şeylere "içme" kullanma" dediğim gibi... nasıl bakarsan öyle görürsün, olumlu bakarsan olumlu görürsün
aslında buna bir çeşit teşekkür yazısı da denebilir. ogo olmasaydı kimse öğrenemicekti senin sürekli kitap okuduğunu. eminim bütün üyeler benim kadar mutludur.
teşekkür ederim...

sen mazeret olmazsa kitap okuyamıyorsun. bunu ben diil sen söylüyorsun...

sensei'den alıntı:
30 gün boyunca inanması zor olabilir bazıları için fakat tam 4 roman bitirdim, bi tanesi de yarıda kaldı, etti 4,5 roman. Ve büyük gün gelince kitabımı bi kenara koyup onunla hasret giderdim. Evet ne kadar da bağlamış bizi kendine. Ve yazın bilgisayar monitörümün tekrar bozulmasını istiyorum, çünkü kitap okumak gerçekten daha zevkli

not:"onunla hasret giderdim" cümlesinde kullanılan "onunla" kelimesindeki gizli özne bir bilgisayar monitörüdür!

kitap okuyabildiğine gerçekten sevindim...
saygılarımla...