PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sombrenuit WoW (Max XP 5x+2,5x+10x)

aragon
15-11-2007, 10:40 AM
Size en eski ve en iyi wow sunucusunu takdim ederim.

3-4 senedir başından beri verdiğimiz kaliteli hizmet şu andada devam etmekte ve gördüğünüzde hataları düzeltebiliyoruz kuruluşlara bağlı kalınmadan.(Emülatörün eski coderlarındanım)

Oyun dinamiklerini orjinale yakın yapmak için, veritabanını oluştururken hem internetteki siteleri ve orjinal sunucuyu kullanıyoruz. Bunun yanında dinamikleride matematikçi arkadaşlarımla formülüze ediyoruz.

Ayrıca quest ekibimiz, web arayüzü sayesinde sunucu açıkken questleri düzeltebiliyorlar.

Foruma entegre account sistemi ve karakter sistemi mevcut.

Sunucuda oynayanların karakterleri yaklaşık 8-9 aydır silinmedi. Silmeyide düşünmüyoruz. Bir sorun olmaması için her hafta yedek alınıyor.

Sırayla yapılan güncellemeler:
-Instance'ların çoğu elle scriptleniyor.
*Druid ve pet damageları orjinale yakın.(Başka sunuculardaki formüller yanlış)
-Çok kişili yabancı sunucularda bug yaratan etmenler bizim sunucuda mevcut değil çünkü karakterler 12 saat takip ediliyor.
*Beleşe honor alınmamasını sağlayan honor cooldown sistemi.
*Talentlerin %95'i çalışıyor.(Hiçbir sunucuda yok elle yazdım teker teker)(Başka hiçbir sunucuda talentler bu şekilde çalışmıyor inanmazsanız gelin bakın)
*Yaratıkların %90'ı büyü atıyor. Son yaptığın güncellemeye outland dahil yaklaşık 20000 yaratık büyüsü var.(Ok atan elemanlar veya size büyüle cevap veren elemanların olması sizi baya eğlendiriyor.)
*Totemler'in çoğu sorunsuz çalışıyor.
*Hunter pet ve hunter bugları sunucuda mevcut değil exploit olmuyor.
*Fear'ın yaratıkları resetlemiyor.
*Warlock petlerinin büyülerinin cooldownları çalışıyor.
-Orjinal sunucularda şu ana düşen itemler her 2 haftada bir ekleniyor.
*Büyücülerin Combatta kalma hatası düzeltildi
*Cooking ve benzeri professionlar çalışıyor
*Boss konuşmaları var(Scriptsiz olanlar dahil)
*Şu ana kadar orjinalde olan bütün questler ekli. (~6000 tane)
-Outland eksiksiz halde dolu.
*Hatırlayamadığım birçok küçük hata.

* ile yazdıklarım başka sunucularda olmayan, ve emülatörün yeni yapımcılarının daha düzeltmediği hatalardır yada eklemediği özelliklerdir.

Ayrıca yeterli adam sayısına ulaşıldıktan sonra güzel eventlerimiz olacak ve tamamen elle scriptlenecek. Böylece yapay şeylerle karşılaşmayacaksınız.

Mesela bir şehir savaş altında kalabilir veya belli bir süreliğine bazı mağaralarda garip olaylar olabilcek. Bu savaşlarda size npc'ler bile yardım edebilir.
Diğer sunuculara ( üzgünüm ) malzeme çıkarmamak için burda aklımızda olanları yazmak istemiyorum ama yeterli oyuncu olursa çok güzel eventler göreceksiniz ve iyi, elle yaratılmış, ve tahmin edemeyeceğiniz kadar güçlü bosslarımız olcak.

Sunucu kopmuyor, bir kere 4 gün açık kaldı, güncelleme yapmak zorunda kaldığım için kapadım.

XP oranı 5x'tir bunun yanında level farkına göre max 2,5x daha eklenir. 10x'e kadarda ekstradan elite boss xp'si vardır.

Yaratıklar büyü kullandığı için çok eğlenen arkadaşlarımız var ve bazen tek başlarına bile eğleniyorlar.

Tek sorunumuz oyuncu sıkıntısı çünkü bizde oynayan insanlar orjinal sunuculara geçmeye başlıyor. Eğer buglardan sıkıldıysanız ve daha eğlenceli olsun istiyorsanız gelin.

---Alıntı---
Üye olmak İçin tc no isteniyor. bununda sebebi bir kişinin bir acc kullanabilmesi, seviyesizlikleri yüzünden banlanan kişilerin tekrar giriş İçin zorlanmaları gibi nedenlerden kaynaklanıyor. TC NO İLE HİÇ KİMSE HERHANGİBİR ADRES VEYA KİŞİSEL BİLGİNİZE ERİŞEMEZ. bu bilgi gerçektir. savcılık emri olmadan hiç kimse tc no ile bir şey yapamaz. o yüzden rahat olun ve bunu takmayın kafanıza. biz yıllardır bu şekilde sitelerde oyunlarda bulunduk.
---Alıntı Sonu---