seboist_85
18-06-2007, 02:12 AM
Arkadaşlar hemen söyliyeyim bunları ben yazmadım. Evren numarasını ve ittifakın ismini vermeyecem ama sıralamada şu anda ilk 100 içindeki bir ittifakın kurallarıdır. Bu kuralları okuyunca benim çok hoşuma gitti, ben başka bir ittifaka üye olmasam sırf bu kurallar için bu ittifaka katılmayı düşünürüm Bence çok güzel kuralları var...
KuRaLLaR
1) Komsu gezegenlerdeki bayanlara laf ve sonda atmak kesinlikle yasaktir.
2) Ay'dan elalemin gezegenlerini dikizlemek kesinlikle yasaktir.
3) Deuteryuma su katmak, Kristal yerine cam kirigi satmak, paslanmis metalleri satmak serbesttir.
4) Eskimis gemilerinizi eskiciye verip yerine mandal, camasir ipi, legen almak serbessttir.
5) Sicrama gecitlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktir.
6)24 saat online olup, piyasayi oldurmenin alemi yoktur. Gunluk online saati 2 saati asamaz.
7) Gezegenlerin oldugu sistemden sevgili yapmak yasaktir, mahalle kizlari namusumuzdur.
8) Deuterium Tankerlerinin yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir.
9) Daha ucuz olsun diye komuta, muhrip ve bomberlere Lpg taktirmak tehlikeli ve yasaktir.
10) Gemi ve bina insaatlari surerken gezegenden kasksiz dolasmak oldukca tehlikeli ve yasaktir.
11) "Solar uydularima bakim söle bi " diyerek uzun sure solarlara bakmak gözleri bozacagindan gözlük takilmasi sarttir.
KuRaLLaR
1) Komsu gezegenlerdeki bayanlara laf ve sonda atmak kesinlikle yasaktir.
2) Ay'dan elalemin gezegenlerini dikizlemek kesinlikle yasaktir.
3) Deuteryuma su katmak, Kristal yerine cam kirigi satmak, paslanmis metalleri satmak serbesttir.
4) Eskimis gemilerinizi eskiciye verip yerine mandal, camasir ipi, legen almak serbessttir.
5) Sicrama gecitlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktir.
6)24 saat online olup, piyasayi oldurmenin alemi yoktur. Gunluk online saati 2 saati asamaz.
7) Gezegenlerin oldugu sistemden sevgili yapmak yasaktir, mahalle kizlari namusumuzdur.
8) Deuterium Tankerlerinin yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir.
9) Daha ucuz olsun diye komuta, muhrip ve bomberlere Lpg taktirmak tehlikeli ve yasaktir.
10) Gemi ve bina insaatlari surerken gezegenden kasksiz dolasmak oldukca tehlikeli ve yasaktir.
11) "Solar uydularima bakim söle bi " diyerek uzun sure solarlara bakmak gözleri bozacagindan gözlük takilmasi sarttir.